Købafbrugteenheder

Generelle vilkår og betingelser ved handel med TouchRepair ApS
Disse generelle vilkår og betingelser gælder, når du som forbruger (”kunden”) afgiver en ordre samt færdes på www.touchrepair.dk (”webstedet”) ejet af TouchRepair ApS (”TouchRepair ApS”).

1. Generelt
Kunden tilkendegiver ved ingåelse af enhver handel med TouchRepair ApS, at denne er myndig jf. gældende lovgivning.

2. Priser Alle købspriser på webstedet er angivet i danske kroner inkl. dansk brugtmoms og kan variere fra dag til dag.

3. Betaling
Betaling sker via en SSL-krypteret betalingsformular for kundens sikkerhed og der accepteres følgende betalingskort: Visa/Dankort samt internationale betalingskort såsom Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og JCB.

4. Fragt
4.1. Kunden kan vælge mellem afhentning i butik eller levering til nærmeste Pickup Point eller Swipbox.
4.2. Hvis kunden vælger afhentning i butikker eller levering til nærmeste Pickup Point eller Swipbox, så tillægges der ingen fragtomkostninger.
4.3. Hvis kunden køber for under 500 kr., så tillægges der 35 kr. i fragtomkostninger
4.5. TouchRepair ApS afsender kundens ordre inden for 1-10 hverdage medmindre andet er angivet.
4.6. Hvis der skal leveres uden for Danmark, så må længere leveringstid forventes og der tillægges et gebyr på 100 kr.
4.7. TouchRepair ApS leverer ikke til lande uden for EU.

5. Annullering
5.1. Hvis kunden ønsker at annullere sin ordre, så skal denne hurtigst muligt efter bestilling give udtryk herfor til kontakt@touchrepair.dk.
5.2. Kunden kan ikke annullere sin orde hvis denne er pakket og/eller afsendt.
5.3. Hvis kunden har benyttet sig af et debitkort ved betaling, så må denne forvente, at der kan gå op til 30 hverdage før reservationen af købsbeløbet forsvinder fra deres konto og alle henvendelser herom skal rettes til kundens kortudbyder.

6. Fortrydelsesret og returnering
6.1. TouchRepair ApS yder 14 dages fortrydelsesret på fjernkøb.
6.2. Kunden kan ikke fortryde sit køb ved at nægte modtagelse af varen, men skal tage imod den og derefter ytre ønske om, at de ønsker at fortryde deres køb.
6.3. Kunden skal ytre ønske om, at de ønsker, at fortryde deres køb inden for 14 dage fra modtagelse ved at udfylde en standardfortrydelsesformular og sende den til kontakt@touchrepair.dk, hvorefter TouchRepair ApS fremsender et pakkelabel som skal bruges ved forsendelse til TouchRepair ApS og der tages ikke ansvar for enheder som er sendt på anden vis.
6.4. Enheden skal returneres inden for 14 dage efter kunden har ytret ønske om, at fortryde sit køb og kunden er ansvarlig for enheden fra kundens modtagelse og under returforsendelsen.
6.5. TouchRepair ApS vil efter modtagelse kontrollere enheden og konstateres det at enheden har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at der dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket kundens tilbagebetaling.
6.6. Kundens tilbagebetaling vil blive fratrukket 55 kr. til dækning af returomkostningerne.
6.7. Ved uafhentede pakker som kommer retur vil kundens tilbagebetaling blive fratrukket et returgebyr på 300 kr. til dækning af de omkostninger der opstår herved.
6.8. TouchRepair ApS krediterer kundens tilbagebetaling inden for 14 dage med samme betalingsmiddel som kunden benyttede ved den oprindelige transaktion.
6.9. Fortrydelsesretten frafalder ved erhvervskøb.
6.10. Modtager TouchRepair ApS en enhed retur som falder uden for fortrydelsesretten, så vil TouchRepair ApS returnerer den, men kunden afholder selv de omkostninger der opstår herved og vil blive opkrævet 55 kr.

7. Reklamationer
7.1. TouchRepair ApS yder to års reklamationsret jf. købeloven
7.2 Fejl eller mangler på en enhed skal snarest muligt efter opdagelse rapporteres til kontakt@touchrepair.dk, hvorefter kunden vil få fremsendt et pakkelabel, som skal bruges ved forsendelse til TouchRepair ApS og der tages ikke ansvar for enheder som er sendt på anden vis.
7.3. Kunden skal KUN sende selve enheden og TouchRepair ApS tager ikke ansvar for medsendte effekter såsom SIM-kort, høretelefoner, covers, æsker m.m. og disse kasseres ved modtagelse.
7.4. Hvis den oplyste fejl/mangel ikke kan konstateres eller hvis fejlen er selvforskyldt som følge af forkert brug, så afholder kunden selv betalingen af én påbegyndt værkstedstime på 300 kr. samt fragt frem og tilbage og sammenlagt betales derfor 410 kr. til TouchRepair ApS.
7.5 Reklamationsretten frafalder ved reparationer foretaget af andre end TouchRepair ApS.

8. Særlige forhold
8.1. Enheder oprindeligt produceret til det asiatiske eller arabiske marked kan mangle funktioner såsom at slå kameraet på lydløs samt App’en Facetime og dette anses ikke for en fejl eller mangel og er derfor ikke reklamationsberettiget.

9. Klageadgang

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
Telefonnummer: 41 71 50 00
E-mail: kfst@kfst.dk

10. Force Majure

TouchRepair ApS er ikke ansvarlig for omstændigheder uden for TouchRepair ApS’s kontrol.

11. Kundeoplysninger

Personfølsomme oplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mail der bliver registreret i forbindelse med køb og salg på webstedet behandles forsvarligt og ingen oplysninger videregives til tredjemand.

12. Forbehold

TouchRepair ApS tager forbehold for tastefejl, prisændringer og tekniske fejl, der kan forekomme på webstedet.

13. Rettigheder

Webstedet og alt dets indhold ejes af TouchRepair ApS, hvorfor billeder, grafik, design, layout og informationer om produkterne samt andet indhold ikke må kopieres eller anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra TouchRepair ApS.

14. Ændringer af de generelle vilkår og betingelser

TouchRepair ApS forbeholder sig til enhver tid retten til at ændre de generelle vilkår og betingelser.